Home

Lubach algoritme

Met bijna 2 miljoen kijkers zette Arjen Lubach zondagavond een seizoensrecord neer. In de aflevering stond Lubach uitgebreid stil bij mensen die het slachtoffer zijn geworden van het algoritme van Instagram, maar ook kanalen als YouTube en Facebook. Als je één keer een video over complottheorieën bekijkt, krijg je vervolgens talloze video's met complottheorieën uitgeserveerd Arjan Lubach legde het in zijn programma Lubach op zondag onlangs nog een keer uit, de werking van het algoritme. Als je op YouTube een filmpje bekijkt, krijg je tegelijkertijd allerlei suggesties voor andere filmpjes aangeboden. Die selectie is niet willekeurig, maar afgestemd op jouw voorkeuren. Die voorkeur is bekend, omdat het algoritme weet welke filmpjes jij eerder bekeken hebt. Bij elk. Arjen Lubach gaat zelfs zo ver dat als er ergens geweld uitbreekt of zelf een burgeroorlog, het de schuld is van het algoritme. Gemaakt om geld te verdienen aan mensen door hen een konijnenhol in.. Van algoritme tot complottheorie. In het item van Zondag Met Lubach waar Wouter en Bram over spreken, gaat Arjen verder in op algoritmes die ervoor zorgen dat mensen in een 'online fabeltjesfuik' terechtkomen

Arjen Lubach krijgt applaus voor aflevering over

Het wantrouwen richting de overheid en media groeit. En dat komt deels omdat op sociale media een heel circuit aan mensen langzaamaan een eigen parallelle we.. Volgens Lubach moeten de platforms zelf de fuik fixen. Daarmee voegt hij zich bij talloze overheden over de hele wereld die al jarenlang aan deze bedrijven vragen om zelf deze problemen op te lossen. Wij zien hier geen heil in. Deze bedrijven zijn ontzettend dominant en hebben geen enkele stimulans om dit onderliggende probleem op te lossen. Zij willen geen ander verdienmodel, want dit is het verdienmodel dat goed is voor hun allerbeste financiële bedoelingen. Deze bedrijven.

Hij bracht in kaart hoe mensen zich verliezen in complot theorieën door in een algoritme te verdwijnen. Lange Frans reageert op Zondag met Lubach-aflevering. In Zondag met Lubach werd in rap tempo uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat Dat Arjen Lubach op Vlieland zit en worstelt met wat hij wil en wat hij doet. Dat hij vaak a zegt, maar b bedoelt. Dat hij met het een bezig is en aan het andere. Arjen Lubach spreekt over de 'online fabeltjesfuik': mensen worden volgens hem op social media 'langzaam in een eigen parallelle werkelijkheid opgezogen'. Zo laat hij zien hoe het algoritme op. Berichten over Arjen Lubach geschreven door Alie Martopo, meneer Soemo, Belle de Mardi en Iván Ocho . De Online Fabeltjesfuik Zondag Met Lubach S12 Youtube. Up 2 date de 'online fabeltjesfuik' en censuur op facebook in 'zondag met lubach' foto: : vpro zondag met lubach. Zondag met lubach. de online. Arjen Lubach had waarschijnlijk The Social Dilemma gekeken op Netflix en is daar flink door geïnspireerd. Hij bracht in kaart hoe mensen zich verliezen in complot theorieën door in een algoritme te verdwijnen. Lange Frans reageert op Zondag met Lubach-aflevering. In Zondag met Lubach werd in rap tempo uitgelegd hoe dit in z'n werk gaa

Algoritme - Bert Alten

 1. Arjen Lubach spreekt over de 'online fabeltjesfuik': mensen worden volgens hem op social media 'langzaam in een eigen parallelle werkelijkheid opgezogen'. Zo laat hij zien hoe het algoritme op.
 2. Arjen Lubach heeft in Zondag met Lubach korte metten gemaakt met Lange Frans. De rapper en complotdenker is volgens de presentator slachtoffer geworden van een 'algoritme' en zit daardoor vast. Maar na Zondag met Lubach is het maar de vraag wie de sheeple precies zijn. Lange Frans noemt het van konijnenhol in konijnenhol in konijnenhol belanden, Lubach noemt dit simpelweg het algoritme van YouTube en social media die je voorschotelen waar je al op hebt geklikt MilieuFocus, het online.
 3. Read writing from David Graus on Medium. AI practitioner. Lead Data Scientist at Randstad Groep Nederland. I'm into RecSys, Natural Language Processing, and Information Retrieval
 4. Arjen Lubach heeft in Zondag met Lubach korte metten gemaakt met Lange Frans. De rapper en complotdenker is volgens de presentator slachtoffer geworden van een 'algoritme' en zit daardoor vast. Zondag met Lubach ging in 2014 van start en werd in 2017 bekroond met de Gouden Televizier-Ring. Het VPRO-programma geldt als kijkcijferhit voor de NPO. Het twaalfde seizoen, met weer tien
 5. Zondag met Lubach is een satirisch televisieprogramma van programmaproducent Human Factor TV en wordt uitgezonden door de VPRO en gepresenteerd door Arjen Lubach.Lubach neemt het nieuws van de afgelopen week op de hak, van achter een desk en door middel van fragmenten uit de media, infographics en onderzoeksjournalistiek.Het programma bepaalt regelmatig de politieke agenda en weet moeilijke
 6. Hij riep Sociale Media op om hun algoritmes te veranderen zodat er geen fabeltjesfuik meer is om zo de democratie te beschermen. Overigens dringt hij eropaan om alleen het algoritme te veranderen ; Arjen Lubach heeft gisteravond in Op1 de gasten in talkshows die zonder urgente reden aan tafel zitten kritiek gegeven, hetzij met een knipoog. De cabaretier nam vanuit huis met een liveverbinding. Drie maanden geleden al in de/het NRC en GeenStijl.Gisteravond bij Arjen Lubach op de NPO. Het.

Home Zondag Met Lubach 9 oktober 2016 Zondag Met Lubach - 9 oktober 2016 Facebook is tegenwoordig een van de grootste nieuwsbronnen, maar bepaalt met een algoritme wat jij ziet en censureert bepaalde berichten Zondag Met Lubach - 4 september 2016. Arjen Lubach legt uit wat er mis is met de wijze waarop winst wordt gemaakt in de zorgsector, bekijkt het excuus van Mark Rutte woord voor woord, en legt een live verbinding met de correspondent bij Zomergasten. Het nieuwe seizoen start met een. Arjen Lubach deed afgelopen zondag in zijn tv-programma 'Zondag met Lubach' een oproep aan Nederland om massaal Facebook te verlaten. Met het event Bye Bye Facebook wil hij zoveel mogelijk mensen aansporen om vandaag om 20.00 uur hun Facebook-profiel te verwijderen. Voor veel organisaties vormt dit sociale netwerk een belangrijk onderdeel van hun social media-strategie. Wat zijn voor hen de gevolgen als écht iedereen Facebook verlaat Arjen Lubach heeft in Zondag met Lubach korte metten gemaakt met Lange Frans. De rapper en complotdenker is volgens de presentator slachtoffer geworden van een 'algoritme' en zit daardoor vast. Gisteren kwam Zondag Met Lubach met een ijzersterke uitzending over algoritmes. In deze uitzending werd uitgelegd hoe algoritmes ons dagelijks leven beheersen. Door algoritmes komen we terecht in onze eigen bubbel en gaan we vaak ook een andere realiteit vormen om bepaalde dingen heen Arjen Lubach besteedde gisteren zijn hele programma aan de Fabeltjesfuik. Hij legt uit hoe het komt dat er verschillende complottheorieën door steeds meer mensen verkondigd/geloofd worden. Het heeft alles te maken met 'algoritme'. Algoritme, ik kan er bijna niet van slapen. Algoritme is overal. Alles wat we doen op internet, via google, facebook, instagram, twitter, blogs aan het stuur.

Verkoop abonnementen buitenbaden is stabiel, abonnementNTR Wetenschap - Zijn proefdieren nog nodig? | Facebook

Arjen Lubach trok gisteravond bijna twee miljoen kijkers met Zondag met Lubach, een recordaantal voor dit seizoen. Hij ging diep in op wat hij noemt 'de fabeltjesfuik', de parallelle. Zondag met Lubach Megadraad by Redbiertje in thenetherlands. QuinzoinFX -1 points 0 points 1 point 1 month ago . Ik wil nog toevoegen dat niet alleen complot gevoelige mensen de dupe zijn van het social media algoritme. We zitten allemaal in onze eigen social media bubbel waarin vrijwel altijd jouw mening wordt vertegewoordigd. Dit is waarom de polarisatie tussen rechts en links zo enorm. Zondag met Lubach Megadraad by Redbiertje in thenetherlands [-] Mwellah 49 points 50 points 51 points 1 month ago (0 children) Maar die 300 duizend views zorgen er wel voor dat de video hoger staat in het algoritme en sneller aangeraden wordt, waardoor het ook meer verspreid wordt naar mensen die er wel in zullen geloven Maar na Zondag met Lubach is het maar de vraag wie de sheeple precies zijn. Lange Frans noemt het van konijnenhol in konijnenhol in konijnenhol belanden, Lubach noemt dit simpelweg het algoritme van YouTube en social media die je voorschotelen waar je al op hebt geklikt. Geef mij een dag op Facebook en mijn tijdlijn vult zich met kattenfilmpjes, rondhuppelende puppy's en geinige geiten.

De algoritme van de 'Google-News-Feed' attendeerde mij gisteren op 'Lubach op Zondag'. En een dag later zowaar opnieuw, nu met de vermelding dat Lubach met lof wordt overladen. Die promotie wordt nog zijn dood als geloofwaardig criticus van het ' establishment '. Algoritme een beetje verkeerd ingeschat, wellicht Algoritme. De rapper is volgens Lubach het slachtoffer van het beruchte 'algoritme' van internetgiganten: als je één keer een filmpje of een artikel over complottheorieën kijkt of leest, krijg je er alleen maar nóg meer voorgeschoteld, in de hoop dat je langer blijft kijken of lezen en dus meer geld oplevert. Zo graven ze onbedoeld een tunneltje voor je waar je steeds in dieper in. Arjen Lubach is gevaarlijk. Waarom gevaarlijk? Hij zet hier een groep mensen neer, vredelievende mensen, alsof het gevaarlijke idioten zijn. Niet alleen de paar die hij hier heerlijk selectief heeft uitgeknipt maar een hele grote kritische massa in Nederland. De andere massa, die wat minder kritisch is over het algemeen en in het algoritme van de media meegaat, voedt hij hier met haat. De uitzending van televisiemaker Arjen Lubach over de 'fabeltjesfuik' ging precies over het spanningsveld tussen deze waarden en heeft mij enorm aan het denken gezet. Voor degenen die het niet gezien hebben: Lubach legt uit dat wanneer je googelt op een onderwerp en daar informatie over leest, een algoritme ervoor zorgt dat je telkens meer informatie uit dezelfde hoek krijgt, zodat je.

Zondag Met Lubach geeft social media schuld van complotdenker

Het algoritme kijkt naar je interesse en geeft suggesties die lijken op de nummers die je eerder zelf hebt geselecteerd. De suggesties van nieuwe series of films op Netflix; Albert Heijn maakt gebruik van algoritmes om te bepalen wie bij de zelfscankassa gecontroleerd moet worden. Klanten die een keer zijn betrapt op diefstal of klanten die erg lang of juist heel erg snel zijn, worden eerder. Arjen Lubach (40) heeft het gehad met de 'fabeltjesfuik' van BN'ers als Lange Frans (39). In 'Zondag met Lubach' bekritiseerde hij de rapper, omdat hij gelooft dat de elite en politieke leiders een pedofielennetwerk onderhouden. Dit is zieke shit. Zo'n twee miljoen kijkers zagen hoe Arjen zijn beklag deed over Lange Frans Arjen Henrik Lubach (Nederlandse uitspraak: geboren 22 oktober 1979) is een Nederlandse komiek, auteur en tv-presentator. Hij organiseert de wekelijkse satire-tv-show Zondag met Lubach. Lees mijn recensie om te zien hoe dit systeem zich verhoudt tot andere autotraders op de cryptomarkt. Of klik hierboven om binnen 24 uur $ 13000 te verdienen met dit Bitcoin Profit systeem! My Short To The.

Lubach dankzij briljant ZML-item genomineerd voor prestigieuze taalprijs. (Afbeelding: ANP) Voor velen was 2020 een jaar om snel te vergeten, maar voor sommigen was het vruchtbare grond. Neem bijvoorbeeld Arjen Lubach die dankzij de coronacrisis, Thierry Baudet, complotgekkies en ander groot nieuws boven zichzelf uit kon stijgen Het allereerste algoritme dat we vroeger leerden, was de staartdeling. Dat was op de lagere school, toen het onderwijs nog niet was stukgerepareerd. Het woord ´algoritme´ zelf hoefden we op die.

Voor degenen die het niet gezien hebben: Lubach legt uit dat wanneer je googelt op een onderwerp en daar informatie over leest, een algoritme ervoor zorgt dat je telkens meer informatie uit dezelfde hoek krijgt, zodat je blijft lezen en doorklikken. Omdat sensatieverhalen beter de aandacht trekken, krijg je die eerder voorgeschoteld dan feitelijke doorwrochte berichten. Lubach liet zien dat je. dumpert.nl - Lubach over complotgekkies. vpro zondag met lubach. 739K subscribers. Subscribe. De online fabeltjesfuik | Zondag met Lubach (S12) Watch later. Copy link. Info. Shopping Het algoritme is een onderdeel van het ''recommendation system'' dat maakt gebruik van deep learning, dat zou zichzelf moeten corrigeren met de juiste input. Dat met die nieuwe accounts aanmaken was ook nogal kort door de bocht, maar dat was volgens mij het punt niet dat team Lubach wilde maken Zondag met Lubach. Echter geeft dit ook de mogelijkheid om nepnieuws te verspreiden. Algoritme Youtube heeft een algoritme dat er voor zorgt dat je aanbevelingen krijgt gebaseerd op je filterbubbels en fabelfuiken. Dit zorgt voor veel verwarring en kan er zelfs voor zorgen dat mensen een totaal verkeerd beeld krijgen van de werkelijkheid. Onderzoeksbureau kieskompas vroeg 8000 mensen of ze een.

Schrijf zelf een algoritme om vanuit dit lokaal bij het Centraal station te komen. Probeer zo weinig mogelijk instructies te gebruiken. Opdracht 2. Bekijk een fragment van Zondag met Lubach. Laat na afloop de studenten de volgende vragen beantwoorden: Wat is een algoritme? Hoe bepaalt Facebook wat jij wel of niet te zien krijgt Verdienmodel als probleem; algoritme als oplossing. Ik ben het eens met Lubach dat de verdienmodellen (advertenties) in combinatie met daaraan gekoppelde doelstellingen (langer kijken, meer bezoek) problematisch kunnen zijn, maar dat die combinatie los staat van de technologie op zich. Naast dat we ook enige verantwoordelijkheid bij de.

Wat is een algoritme en hoe kun je eraan ontsnappen

Tip van TMI: het algoritme van YouTube zorgt ervoor dat iedere gebruiker in een gepersonaliseerde filterbubbel terechtkomt. In deze video van Arjen Lubach wordt haarfijn uitgelegd én gedemonstreerd hoe dit in zijn werk gaat. Deze video over 'de fabeltjesfuik' kan jongeren aanzetten om na te denken over de gevolgen van hun filterbubbel en een goede discussie starten in de klas. 3. Algoritme. De rapper is volgens Lubach het slachtoffer van het beruchte 'algoritme' van internetgiganten: als je één keer een filmpje of een artikel over complottheorieën kijkt of leest, krijg je er alleen maar nóg meer voorgeschoteld, in de hoop dat je langer blijft kijken of lezen en dus meer geld oplevert. Zo graven ze onbedoeld een tunneltje voor je waar je steeds in dieper in.

De online fabeltjesfuik Zondag met Lubach (S12) - YouTub

Google's oplossing voor de fabeltjesfuik is geen oplossing

Op 18 oktober 2020 introduceerde Arjen Lubach in zijn show het begrip 'fabeltjesfuik'. Het betreft een algoritme in YouTube waarbij je naar filmpjes wordt gezogen die op het randje van de geloofwaardigheid balanceren - informatieve filmpjes boeien niet - om vervolgens terecht te komen in een wereld van complottheorieën. Het algoritme. 7,667 Likes, 245 Comments - Pjotr (@pjotr) on Instagram: Laat hieronder weten of je voor Lange Frans bent of voor Arjen Lubach. Flinke discussie graag, goe Waarom je (niet) je spaargeld in de bitcoin moet steken. De waarde van digitale munten zoals bitcoin en ethereum schieten door het dak. Kon je voor een paar bitcoin in 2007 net een pizza kopen, nu.

Arjen Lubach had waarschijnlijk The Social Dilemma gekeken op Netflix en is daar flink door geïnspireerd. Hij bracht in kaart hoe mensen zich verliezen in complot theorieën door in een algoritme te verdwijnen. Lange Frans reageert op Zondag met Lubach-aflevering. In Zondag met Lubach werd in rap tempo uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat. Ook Lange Frans speelde een grote rol in de. Zo betoogde Arjen Lubach in oktober dat het YouTube-algoritme mensen een parallelle werkelijkheid inzuigt: ze lopen in een 'fabeltjesfuik'. Deze claim is moeilijk met onderzoek te staven, schrijf ik in mijn Brainwash-column van deze week. Studies naar de wijze waarop mensen naar nieuws zoeken laten geen bewijs zien voor filterbubbels of algoritmes die daarop zouden sturen. Een algoritme. Lubach meent dat algoritme van Google een grote vergissing heeft gemaakt in hun oordeel en steunt hem in zijn strijd. Ook had Hij een duidelijke boodschap voor een ieder de veelbesproken Fransban wel om te lachen vond. Social Social Hoofdstukken in hoofdzonden . Het leven van Lange Frans is in de voorbije dagen in een soort emotionele rollercoaster veranderd. Maandenlang kon hij op vrij.

Arjen Lubach Vermogen, arjen lubach vermogen, salaris

Lubach (S12) - zoek naar zondag met lubach s12 op

Verdienmodel als probleem; algoritme als oplossing. Ik ben het eens met Lubach dat de verdienmodellen (advertenties) in combinatie met daaraan gekoppelde doelstellingen (langer kijken, meer bezoek) problematisch kunnen zijn, maar dat die combinatie los staat van de technologie op zich. Naast dat we ook enige verantwoordelijkheid bij de. Het algoritme van Willie dat via de door Lubach klip en klaar uitgelegde algoritmes serieus denkt dat Rutte in de late avond een glaasje kinderbloed drinkt om grijs haar te voorkomen en in de nacht van zaterdag op zondag nog een paar uur fout zit te stoeien met de 8-jarige kleindochter van tante Bep. Het is stompzinnig en onvoorstelbaar dat de zichtbaar niet-sporende, maar wel veel.

Coronajaar? Om deze 3 thema’s ging het in 2020 voor

Arjen Lubach vrouw bestel je boeken bij bo

Heb je ook zo genoten dat Arjan Lubach zo prachtig de vloer aanveegte met D66?? Uitzending gemist van Zondag met Lubach op Nederland 3. Bekijk deze uitzending van Zondag met Lubach dan nogmaals op Uitzendinggemist.net Arjen Lubach (40) heeft het gehad met de 'fabeltjesfuik' van BN'ers als Lange Frans (39). In 'Zondag met Lubach' bekritiseerde hij de rapper, omdat hij gelooft dat de elite en politieke leiders. Je hoort ervan, je leest een tweet of via een algoritme komt het naar voren in je tijdlijn. Daar kunnen we veel meer mee.' De samenwerking tussen de redactie van bijvoorbeeld Zondag met Lubach en het YouTube-team is er al gedurende de week. Zodra het vermoeden rijst dat een item potentie heeft, wordt er een eerste sessie belegd over de mogelijkheden en aanpak. De Haan: 'De redactie denkt Arjen Lubach noemt dit de fabeltjesfuik: 'Iedereen heeft het idee dat hij helemaal zelf kiest welk filmpje hij gaat kijken. Mensen denken dus dat ze onderzoek aan het doen zijn als ze op YouTube zitten rond te klikken op video's die een algoritme hen voorschotelt. Ze zitten in een nauwer tunneltje, maar hebben het gevoel dat ze zich juist heel breed oriënteren.' Het gaat Lubach om de.

zondag met lubach. Voorpagina; Alle afleveringen; nieuws; Achter de schermen; Colofon; COOKIES & PRIVACY. Sluit. a-z a-z. Sluit. Zoek Zoek. Sluit . Oproep aan Facebook Facebook wordt steeds vaker gebruikt als nieuwsmedium. Net als andere nieuwsmedia gebruikt Facebook censuur, maar maakt ook gebruik van een zelflerend algoritme dat bepaalt wat jij wel en niet ziet. Er is één groot verschil. De Politieke Invloed van Lubach 6; 24 dec. DNA koppelt olifantenslagtanden uit oud scheepswrak met huidige soortgenoten; 20 dec. Veganisten lopen meer risico op botbreuken 4; Algoritme voor robot. Moderators: jkien, Xilvo. 6 berichten • Pagina 1 van 1. Bericht wo 14 apr 2010, 21:28 14-04-'10, 21:28. 317070. Berichten: 5.609. Algoritme voor robot. Ik heb een robot gebouwd voor een contest. Volgens Arjen Lubach staan er tegenwoordig zoveel mensen te schreeuwen voor het gebouw van de 2e Kamer dat Kamerleden niet langer de hoofd ingang kunnen gebruiken. De woede richt zich niet alleen tegen politici maar ook tegen de main stream media. Een man zegt in een fragment Reguliere media jullie verraden het volk Arjen komt in beeld, steekt zijn middelvinger op en zegt Ach. Lubach sprak over de fabeltjesfuik, twee weken trending op die verdoemde YouTube algoritme. Het wantrouwen richting de overheid en media groeit en volgens Lubach is de fabeltjesfuik de alternatieve wereld waarin mensen belanden die geloven in complottheorieën. Het speelt al langer natuurlijk. Sinds de coronapandemie vinden we het moeilijk om realiteit en fictie uit elkaar te halen. En.

Althans, daar lijkt het op. Naar aanleiding van Facebooks dubieuze aankondiging dat je maar beter je eigen naaktfilmpjes kan uploaden om wraakpr0n te vermijden, maakte Zondag met Lubach een. Naast een algoritme die content ordent op basis van de persoonlijke voorkeuren van de gebruikers is er dus ook een algoritme dat content ordent op basis van de voorkeuren van Instagram zelf. Echter, Instagram is niet transparant over de precieze werking van dat algoritme. Het gevolg daarvan is dat het overbrengen van een complexe, politieke boodschap voor politici heel ingewikkeld wordt. Voor.

De 'online fabeltjesfuik' en censuur op Facebook en d in

Een algoritme is een hamer, bedoeld om te bouwen, maar in verkeerde handen is het een wapen, waarschuwt Avans-docent Marcel Kesselring voor de manier waarop bedrijven als Facebook en Google algoritmes inzetten. Het doel van een algoritme is een probleem oplossen, met een duidelijk resultaat. Om te kunnen begrijpen waar het misgaat, is het allereerst handig om te weten hoe een. In misschien wel de sterkste uitzending ooit van Lubach op zondag (18-10-20) komen mensen aan het woord die geloven in ondergrondse syndicaten van een pedofiele, bloed-drinkende elite, waarvan allerlei hooggeplaatsten (Hillary Clinton, Willem-Alexander, Rutte) in het geheim lid zouden zijn. Vervolgens laat Lubach zien hoe je bij het zoeken naar een antwoord op een neutrale onderzoeksvraag (hoe.

@Stamppot14 Twitte

Het algoritme van TikTok leidt gebruikers vaak naar extreemrechtse content. Dit concludeert de Amerikaanse mediawaakhond Media Matters in een rapport. Uit het rapport blijkt dat het op video gebaseerde sociale medium nog steeds radicaal-rechtse content promoot op de 'For You'-pagina van het platform. Deze pagina is de plek waar het algoritme van TikTok content naar [ Lubach betoogt dat op YouTube mensen een parallelle werkelijkheid in worden gezogen. De online fabeltjesfuik van Zondag met Lubach. Zij stellen daar aanvankelijk begrijpelijke vragen, zoals 'is de PCR-test betrouwbaar', maar worden door het algoritme naar steeds heftigere filmpjes geleid Arjen Henrik Lubach (Nederlandse uitspraak: geboren 22 oktober 1979) is een Nederlandse komiek, auteur en tv-presentator. Hij organiseert de wekelijkse satire-tv-show Zondag met Lubach. Lees mijn recensie om te zien hoe dit systeem zich verhoudt tot andere autotraders op de cryptomarkt. Of klik hierboven om binnen 24 uur $ 13000 te verdienen met dit Bitcoin Reviva . My Short To The Point. Vind het filmpje 'kort door de bocht' en getuigen van minachting van een doelgroep die minder achterlijk is dan Lubach c.q de VPRO ons wil laten geloven. Vincent Molensteen 19 oktober 2020 12:24 uur. 4. De stelling van het verhaal van Lubach is: Omdat facebook en youtube een algoritme heeft gemaakt dat je steeds weer gelieerde filmpjes laat zien, raken mensen de weg kwijt en worden ze gek.

Arjen Lubach besteedde zondag in zijn programma Zondag met Lubach een item aan de 'fabeltjesfuik'. Het laatste wat Google wil, is in de rol te worden gedwongen van wereldwijde hoofdredacteur van het internet. Maar het concern heeft zich de aanzwellende kritiek op zijn dienst YouTube wel aangetrokken. Voor Engelstalige video's is inmiddels het beleid om video's van lage kwaliteit. Explorer. Se connecter. S'inscrir SETUP | MediaLab Utrecht, Utrecht. A 3585 els agrada · 4 en parlen · 49 hi han estat. SETUP is het medialab voor iedereen die geïnteresseerd is in de fusie van technologie en cultuur. We onderzoeken.. LANGE FRANS, KLEINE LUBACH - DE JENSEN SHOW #240. Als je apparaat niet snel begint met afspelen, kun je het misschien opnieuw starten. Video's die je bekijkt, kunnen aan de kijkgeschiedenis van de tv worden toegevoegd en de aanbevelingen op de tv beïnvloeden. Annuleer deze actie en log in bij YouTube op je computer om dit te voorkomen Facebook is tegenwoordig een van de grootste nieuwsbronnen, maar bepaalt met een algoritme wat jij ziet en censureert bepaalde berichten. Maar wie gaat hier over? Facebook is tegenwoordig een van de grootste nieuwsbronnen en bepaalt met een algoritme wat jij ziet en censureert bepaalde berichten. Maar wie gaat hier over? Verder is het Nationale Donorweek en heeft Arjen enkele oplossingen voor.

Zondag met Lubach milieu - de overgrote meerderheid van

 • Bitcoin overmaken.
 • AGC Deutschland.
 • Bittrust IRA Reddit.
 • Whisky auctioneer.
 • 0.27 btc to usd.
 • Trailmakers Free download.
 • Flytta till USA som svensk.
 • Bahnhof Schleswig Öffnungszeiten.
 • Investing in cryptocurrency Philippines.
 • Boerse.de fonds.
 • Onvista account löschen.
 • N26 markets.
 • Renovera pool Skåne.
 • DSGVO Kontaktformular Einwilligung.
 • Foxit PDF printer.
 • MT4 vs MT5.
 • Samsung Emojis ändern.
 • Nickel seasonal chart.
 • Alternativer Journalismus.
 • Caritas Luzern Stellen.
 • DeFiChain kaufen Binance.
 • 1800 UC in nepali rupees PUBG.
 • N26 upgrade to You.
 • Bitcoin genesis block date.
 • EPI Interim Company SE.
 • Neptune Digital Aktie Forum.
 • Asset liquidity.
 • Drei Internet.
 • Spark Capital Portugal.
 • Diakonie Freiburg Stellenangebote Erzieherin.
 • Grand Seiko Deutschland.
 • 1 Billion in Euro.
 • DeFiChain kaufen Binance.
 • LinkedIn jobb Skåne.
 • Bygga lägenhet på tomten.
 • Google custom search styling.
 • Cyber Grooming English.
 • MAS Singapore.
 • Santa cryptocurrency.
 • Gift card trade.
 • Strålningsreducerande mobilskal.